grad zagreb

Za najbolje studenate stipendije u visini pola prosječne plaće

'25.02.2013., Zagreb - U palaci Dverce na Gornjem gradu dodjeljene su stipendije grada Zagreba najboljim ucenicima, Lovric Ivica,  Davor Bernardic, predsjednik skupstine grada Zagreba, Milan Bandic, g
'Zarko Basic/PIXSELL'
17.10.2013.
u 08:25

Stipendija traje 12 mjeseci, a iznosi 50 posto prosječne neto plaće od siječnja do kolovoza prošle godine. Molba za natječaj može se preuzeti na zagreb.hr.

Grad Zagreb i ove je godine raspisao natječaj za dodjelu sto gradskih stipendija. Rok prijave za studente je 15 dana, a uvjeti su da prosjek na fakultetu ne bude niži od 4,0, da se studenti nakon završetka studija zaposle u gradu te da imaju prebivalište u Zagrebu.

Stipendija traje 12 mjeseci, a iznosi 50 posto prosječne neto plaće od siječnja do kolovoza prošle godine. Molba za natječaj može se preuzeti na zagreb.hr.

>>Studenti: Idemo iz Hrvatske, ovdje za nas nema budućnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije