Ljeto u Brodu 2013.

Slavonski Brod pun ljetnih sadržaja za mlade

poloj
Ivica Galovic/PIXSELL
19.06.2013.
u 19:46

Za mlade Brođane neće biti dosadnog ljeta. Osigurani su im zanimljivi ljetni rekreativno-zabavni sadržaji

Ljetni su školski praznici za većinu slavonskobrodskih školaraca počeli još prošlog tjedna, a vruće vrijeme i visoke lipanjske temperature više od 30 stupnjeva mame na osvježenje i kupanje.

Premda sezona kupanja u Slavonskom Brodu još uvijek nije službeno započela, jer se tek polovinom srpnja očekuje dovršetak radova i svečano otvorenje novih gradskih bazena, a Sportsko-rekreacijski centar "Poloj" još uvijek nije do kraja uređen i pripremljen za ovogodišnju kupališnu sezonu, osim nekolicine ugostitelja koji su već zauzeli svoje pozicije mladim Brođanima čini se da to nikako nije prepreka za odlazak do "Poloja" i kupanje u Savi, te druženje i sunčanje na jednoj od najljepših slavonskih pješčanih plaža. Tako je bilo i danas. Ljeto je dugo, neki će dio raspusta provesti na moru, a oni čiji su roditelji nešto "plićih" džepova ne moraju se zbog toga mnogo brinuti, jer će ovoga ljeta u Brodu biti brojnih mogućnosti za zabavu.

Za to se, kao i svih prijašnjih osamnaest godina, pobrinuo Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda, koji je u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga i Zajednicom tehničke kulture kroz programe "Ljeto u Brodu 2013." djeci i mladima uz stručno vođenje i nadzor pripremio čitav niz zanimljivih ljetnih rekreativno-zabavnih sadržaja, kako bi mladi osmišljeno provodili slobodno vrijeme tijekom školskih praznika .

Izdvojit ćemo jedan dio pa tako, među ostalim, mlade Brođane očekuje ljetna škola košarke, nogometa, rukometa, karatea, tekvondoa i sportsko-rekreacijske igre po izboru, škola kajaka i kanua te gimnastike za početnike. Kreativne radionice crtanja, radionice power yoge, relaksacije i vježbi disanja, plesanje akrobatskog rock'n'rolla i kuglanje. Zajednica tehničke kulture poziva ih da se prijave na malu školu videa i 3D animacije.

U suradnji s Astronomskim društvom Gea-X bit će organizirana ovogodišnja Ljetna škola astronomije "Brod 2013" te Brodska ljetna škola fizike 2013., gledanje zvijezda i praćenje meteora teleskopima. Spremne su brojne filmske projekcije i origami radionice, a u suradnji s Aero klubom "Slavonski Brod", Radioamaterskom udrugom i aerodromom "Jelas" organizirana je mala škola amaterskog radija i neke zanimljive zrakoplovne aktivnosti.

>>Gradski bazeni u Slavonskom Brodu nisu ni dovršeni, a već hit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije