Šokirala fanove

Beyonce bez najave došla u trgovinu i kupila - svoj album!

Beyonce
Facebook
21.12.2013.
u 18:57

"Mala kupnja u Walmartu. Album Beyonce je sada dostupan i u trgovini", stajalo je u statusu uz fotografiju.

Kupci u trgovini Walmarta bili su uzbuđeni zbog toga što se album svjetski popularne pjevačice Beyonce pojavio na policama trgovine, a još su se više šokirali kada su uživo vidjeli i pjevačicu, piše Daily Mail.

32-godišnja zvijezda se pojavila u petak navečer u trgovini Walmarta i američkoj saveznoj državi Massachusetts, u malenom gradu Tewksburyju. Na Facebook profilu pjevačice postavljena je fotografija iz trgovine.

"Mala kupnja u Walmartu. Album 'Beyonce' je sada dostupan i u trgovini", stajalo je u statusu uz fotografiju. Pjevačica je čak uzela i kolica te je po trgovini tražila poklone za Božić, ali je stala i uz policu sa njezinim album te je čak i kupila jednu kopiju. Fanovi su, naravno, bili oduševljeni njezinim pojavljivanjem u trgovini.

>>Beyonce objavila album bez ikakve najave

Ključne riječi

Komentara 3

MA
maivla
10:14 22.12.2013.

Huh, sada mi je laknulo. Neka je i ona kupila CD, sada ću lakše dočekati blagdane. Čak mi je i suza kanula, baš je mami svojoj lijepa.

EK
ekvator
20:39 21.12.2013.

Daily sMaily piše da ne voli te više. . voli li te ili te ne voli, voliš li ti nju?. .par-nepar? Voli/ne voli. Voli li Wall-Mart voljenje ili ne voli? Zašto je ne voljeti ako je voljeti ili ne voljeti? Voljeti ili voljeti.. pisati WallsMart, prenositi i forwardirati daily e-mail i slati dalje do voli i ne voli...

Avatar billybull
billybull
20:29 21.12.2013.

hmmmm...ova perika joj je losa, losija od onih kakve obicno nose oprah, latifah ili Rihanna...vrijeme je za novu, bolju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije