Pjevač s problemima

Bieber se brine: Zaplijenili mu mobitel, što će naći?

Justin Bieber
Foto: Instagram
1/6
17.01.2014.
u 08:54

Nakon što je losangeleska policija ovog tjedna napravila raciju u vili Justina Biebera, ne jenjavaju vijesti o barbarizmu mladog glazbenika.

Nakon što je losangeleska policija ovog tjedna napravila raciju u vili Justina Biebera, ne jenjavaju vijesti o barbarizmu mladog glazbenika. Policija je pronašla drogu, pretpostavljalo se kokain, a potom se ispostavilo da je riječ o metamfetaminima.

Odgovornost za drogu preuzeo je njegov prijatelj, rekavši da je droga njegova. No, Bieber se našao u novom problemu. Naime, mladić je zabrinut što će policija pronaći u njegovom zaplijenjenom mobitelu.

Najmanji problem sad su jaja kojima je gađao susjedovu vilu, a što je navodno bio razlog racije. Prema izvorima koje ima TMZ, priča se kako Justin u mobitelu ima golišave fotografije te poruke koje se tiču droge. Naravno, ovo posljednje najviše ga brine.

>>Policija upala Bieberu u vilu jer je gađao susjedovu kuću jajima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije