Tragedija

Brat Salme Hayek prouzročio tešku prometnu nesreću: Suputnik poginuo, on u lošem stanju

salma hayek
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/3
24.02.2014.
u 19:07

Sami Hayek, mlađi brat Salme Hayek, u teškom je stanju nakon teške prometne nesreće u Los Angelesu...


Sami Hayek, mlađi brat Salme Hayek, u teškom je stanju nakon teške prometne nesreće u Los Angelesu. Sami Hayek vozio je svoj Ford GT, a oko pet sati poslijepodne izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u Toyotu, čiji je 20-godišnji putnik također ozlijeđen.

Hayekov neidentificirani suputnik preminuo je na mjestu nesreće, dok je Hayek odvezen u bolnicu, piše Daily Mail. Ozlijedio je lice te slomio rebra. Ime suputnika nije objavljeno, no zna se da je riječ o 43-godišnjem Amerikancu. Još uvijek se ne zna što je bilo s Hayekom te istraga traje. Sami i njegova starija sestra Salma jako su povezani. Ona je postala glumica, a on uspješan poduzetnik.

>>Ljepotica u susjedstvu: Salma Hayek je u Beogradu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije