Slavna L'Wren Scott

Partnerica Micka Jaggera pronađena mrtva u svom stanu!

l'wren scott
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
17.03.2014.
u 17:33

Partnerica Micka Jaggera i slavna dizajnerica L'Wren Scott pronađena je u ponedjeljak mrtva u svom stanu na Manhattanu, javlja NY Daily News

Partnerica Micka Jaggera i slavna dizajnerica L'Wren Scott pronađena je u ponedjeljak mrtva u svom stanu na Manhattanu, javlja NY Daily News. Prema navodima policije, L'Wren se objesila. Tijelo slavne 49-godišnje dizajnerice pronašla je njena asistentica u jutarnjim satima. Tijelo je poslano na obdukciju. Samo sat vremena prije smrti oglasila se na Twitteru. Otkazala je nedavno svoju reviju na Londonskom tjednu mode zbog kašnjenja u proizvodnji, no ništa nije odavalo da je loše. S Jaggerom je bila u sretnoj vezi, a Božić su proveli zajedno na Barbadosu.

Omiljena dizajnerica slavnih

Glasnogovornik Micka Jaggera izjavio je za medije kako je glazbenik šokiran i slomljen zbog vijesti o smrti njegove partnerice. Glazbenik je ovu vijest čuo tijekom turneje po Australiji.

Jagger i L'Wren Scott bili su u izvanbračnoj vezi već trinaest godina, a zajedno su uredili i luksuzan stan u Parizu. Uspješna dizajnerica bila je omiljena među hollywoodskom elitom, a poznata je bila po svome profinjenom ukusu. Obožavale su je Nicole Kidman i Penelope Cruz, a Angelina Jolie svojedobno je izjavila da će joj upravo L'Wren dizajnirati vjenčanicu za svadbu s Bradom Pittom.

Manekenka i mormonka

L'Wren Scott rođena je u Utahu, a njeni roditelji bili su mormoni, stoga je tako i odgojena. Maturirala je 1985. godine, a ubrzo ju je primijetio proslavljeni fotograf Bruce Weber koji joj je savjetovao da ode u Pariz kako bi se okušala u karijeri modela. Radila je za Thierryja Muglera i Chanel. Devedesetih se doselila u Kaliforniju i počela raditi kao stilistica. Imala je priliku surađivati s najvećim tadašnjim zvijezdama, kao što su Madonna i Julia Roberts. Godine 2006. odlučila se na vlastitu kolekciju – Little Black Dress, i osvojila modni svijet.

>>Mick Jagger priznao kako ne namjerava oženiti L'Wren Scott

Ključne riječi

Komentara 6

JU
juma
18:24 17.03.2014.

Djevojka je imala 49 godina, a dečko ima 71? Molim vas koristite neke druge izraze jer ovako ispadate smiješni, iako je povod teksta jako žalostan. Zar se ne može napisati prijateljica ili nešto drugo? Budući da skupa imaju 120 godina izrazi djevojka i mladić nisu primjereni.

TM
tony_montana
17:44 17.03.2014.

kladim se u karton vinjaka da se radilo o puderu za nos i alkoholu

TH
thekurcula
18:03 17.03.2014.

U Parizu je, dakle, ganjala karijeru!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije