očekivala više

Dobila milijun dolara za memoare, a nije joj dovoljno

lindsay lohan
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
07.03.2014.
u 22:28

Lindsay Lohan za svoje memoare dobit će milijun dolara, no prvotno je tražila čak pet milijuna

Lindsay Lohan za svoje memoare dobit će čak milijun dolara, no problematična glumica očekivala je veću svotu. Lindsay je tijekom liječenja u klinici za odvikavanje pisala dnevnik, što će biti jezgra njene knjige.

- Manje-više riječ je o autobiografiji, no zasad ima jako mali broj stranica - otkrio je izvor blizak izdavačkoj kući HarperCollins.

Agent Lindsay Lohan pokušao je dobiti čak 5 milijuna dolara za njenu autobiografiju, no nitko nije htio dati tolik visok honorar.

- U početku je vladao velik interes, no većina je smatrala kako na kraju neće isporučiti dogovoreno - dodao je izvor.

>>Oprah joj oštro poručila: Moraš prestati sa s*****a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije