Pjevačica otkrila

Evo kakav muškarac treba australskoj džepnoj Veneri

kylie minogue
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
11.03.2014.
u 22:57

Kylie Minogue otkrila je što točno traži od muškarca koji bi je mogao osvojiti na duge staze. Džepna Venera otkrila je koliko se bori da uskladi slavu i svoj privatni život...

Kylie Minogue otkrila je što točno traži od muškarca koji bi je mogao osvojiti na duge staze. Džepna Venera otkrila je koliko se bori da uskladi slavu i svoj privatni život. Otkrila je to dok je preko Facebooka promovirala svoj novi album, odgovarajući fanovima na sve što ih zanima.

- Novu godinu dočekala sam kod kuće, sama, htjela sam ostati vjerna ovom novom načinu života i shvaćanju svega, rekla je Kylie. Nakon što je u listopadu 2013. prekinula dugogodišnju vezu s Andresom Velencosom, Kylie je priznala da može voljeti muškarca koji se može nositi sa slavom i ubrzanim načinom života.

- Karizma, smisao za humor, netko tko se može nositi sa mojim ludim životnim stilom, tko se može nositi sa mnom samom, rekla je o idealnom muškarcu lijepa Australka.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Kylie Minogue u seksi haljini od lateksa, Rita Ora kao da je svoju našla na placu

Ključne riječi

Komentara 2

NE
neki
08:42 12.03.2014.

A zašto nju zovu Džepna Venera?

LI
liliZG
10:56 12.03.2014.

zato što je lijepa kao venera a malena kao palčica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije