Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaboravila sve

Jennifer Aniston otkrila: Osoba sam koja oprašta, to je jako važno

jennifer aniston
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
11.11.2014.
u 22:50

Mnogi pretpostavljaju da se u izjavi o opraštanju i zaboravu osvrnula na Brada Pitta i Angelinu Jolie...

Jennifer Aniston otkrila je za Harper's Bazaar da je svima sve oprostila. Glumica je, kaže, odavno shvatila da je nezdravo nakupljati bijes i zamjeranje u sebi.

Mnogi pretpostavljaju da se u izjavi o opraštanju i zaboravu osvrnula na Brada Pitta i Angelinu Jolie. Naime, 2005. godine kada su se Angelina i Brad upoznali, on je još uvijek bio u braku sa zgodnom Jennifer. Ljubav između njega i Angeline bila je fatalna pa je brak s Jennifer vrlo brzo propao. Danas je i ona sretna u ljubavi sa svojim zaručnikom – glumcem Justinom Therouxom.

– Osoba sam koja oprašta. Zaista jesam. Mislim da je jako važno opraštati. Inače se bijes samo nakuplja kao toksični otpad. Nema ništa gore od zamjeranja. Ljudi mogu napraviti neoprostive stvari, no morate to pustiti i priznati si da smo svi mi ljudska bića. Svi radimo pogreške. Zamjerati nekome i držati to dugo u sebi isto je kao uzeti otrov i čekati smrt – priznala je Jennifer.

Iako joj je trebalo dugo da nakon razvoda krene dalje, danas je presretna s kolegom kojeg je upoznala 2011. godine na snimanju komedije "Wanderlust". Zaprosio ju je u kolovozu 2012. te žive zajedno u Los Angelesu. – Ta veza mi je pomogla da se dovedem u red, da mi postane ugodno u vlastitoj koži i da zaista budem spremna za ljubav i partnera. Bilo je to važno za mene kao ženu – zaključila je Aniston.

>>Jennifer Aniston negira trudnoću, no fotke govore drugačije

>>Obukla preusku haljinu pa slučajno pokazala previše

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije