Igra bejzbol

Justin Bieber uživa u Panami u društvu Chantel Jeffries!

bieber
Foto: Screenshot
26.01.2014.
u 13:29

Justin Bieber izazvao je niz reakcija nakon što je uhićen u Miamiju prije nekoliko dana. Utrkivao se sa prijateljem u svom skupocjenom Lamborghiniju, a sve to nakon što je popio par pivi, pušio marihuanu te uzeo antidepresive...

Justin Bieber izazvao je niz reakcija nakon što je uhićen u Miamiju prije nekoliko dana. Utrkivao se sa prijateljem u svom skupocjenom Lamborghiniju, a sve to nakon što je popio par pivi, pušio marihuanu te uzeo antidepresive. Nakon što je uhićen, izrečena mu je sudska jamčevina od 2,5 tisuća dolara te je pušten na slobodu. Odmah se otišao odmoriti uslijed stresnih događaja te je otputovao u Panamu.

S njim je tamo otišla i manekenka  Chantel Jeffries, koja je bila s njim i u trenutku uhićenja. Dok je igrao američki nogomet, snimila ga je jedna od obožavateljica pa je tako odmah privukao pažnju medija te je otkriveno gdje se Bieber skriva.

>>Provjerite koliko je napuhao Justin Bieber

Komentara 1

Avatar insideout
insideout
14:35 26.01.2014.

Justin Bieber uživa na Panami u društvu Chantel Jeffries! --------------------------------- " uživa NA Panami"....ahahaaa koliko moraju imati skole novinari vecenjeg... valjda treba uziva U panami.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije