poklon za rođendan

Kate Moss gola na naslovnici jubilarnog Playboya

kate moss
Foto: Instagram
1/3
03.12.2013.
u 11:31

Čak 18 stranica jubilarnog Playboya posvećeno je Kate Moss koja se skinula do kraja

Čak 18 stranica jubilarnog Playboya posvećeno je Kate Moss koja se skinula do kraja. U povodu 60. rođendana slavnog časopisa, ali i 40. slavne manekenke, Kate Moss našla se na naslovnici odjevena u slavnu odoru Playboyevih zečica.

Izdanje u kojem se poznata Britanka pojavljuje gola u prodaju ide u siječnju, a to će za Playboy biti godina obilježavanja okruglog rođendana. Na nekoliko fotografija Kate se pojavljuje u toplesu, noseći samo masku zečice.

Fotografije su snimila dvojica fotografa, Mert Alas i Marcus Piggott.

– Rođendansko izdanje časopisa svjedočanstvo je 60 godina prelijepih žena, istančanog ukusa, seksualne emancipacije, revolucionarne fikcije i novinarstva koje je promijenilo svijet – rekao je urednik izdanja Jimmy Jellinek.

>>Kate Moss pozirat će potpuno gola za Playboy!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar billybull
billybull
13:57 03.12.2013.

uzas.....

SW
swimm
21:25 03.12.2013.

pa fino oni nju retuširaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije