Objasnila šutnju

Lauryn Hill izdaje album nakon više od 10 godina!

lauryn hill
pixsell
26.04.2013.
u 09:00

Na svom službenom Tumblru, Hill je objasnila glavne razlog zbog višegodišnje tišine.

Lauryn Hill najavila je skorašnji izlazak njezinog prvog albuma od 2002. godine. Na svom službenom Tumblru, Hill je objasnila kako je glavni razlog njezine tišine uglavnom bio povezan uz legalna i razne probleme vezane uz glazbenu industriju, piše Buzzfeed.

- Bila sam tiho više od deset godina, nakon intenzivnog procesa prebolijevanja. Ovaj album rezultat je konflikta između umjetnosti i komercijale, napisala je Hill. Hill je otkrila i kako će album objaviti njezina izdavačka kuća, u suradnju s Sonyjem.

>>Zbog neplaćanja poreza Lauryn Hill smiješe se tri godine zatvora

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije