Oči samo za nju

Nevjerojatno: Kanye je slinio za Kim i prije pet godina

kim kanye
Foto: Instagram
05.02.2014.
u 08:37

Kanye West divio se svojoj zaručnici Kim Kardashian dugi niz godina, a sada je tu i dokaz.

Kanye West divio se svojoj zaručnici Kim Kardashian dugi niz godina, a sada je tu i dokaz. Naime, Kourtney Kardashian objavila je na svom Instagramu fotografiju sebe, Kim i Kanye iz 2008. godine. Pozirali su zajedno, no Kanye je u potpunosti ignorirao Kourtney te gledao samo u svoju Kim.

'Obožavam ovo', napisala je Kourtney. Fotografija je nastala u vrijeme kada je Kim bila u vezi s Reggiejem Bushom, a Kanye sa starletom Amber Rose. Pet godina poslije, Kim i Kanye dobili su djevojčicu North West, a sada planiraju i vjenčanje.

>>Planira vjenčanje od 30 mil. $ i svađa se sa zaručnikom
 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:00 05.02.2014.

?????? samo još veči dokaz Kanye-ove zaljubljenosti.... i što sad....zar je grozno da dečko/muž voli svoju djevojku/ženu dugi niz godina?? koliko sam ja shvatilo , tome bi svi trebali težiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije