Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eh, jen

Obukla preusku haljinu pa slučajno pokazala previše

jennifer aniston
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/12
09.09.2014.
u 21:50

Jennifer Aniston na crvenom tepihu filmskog festivala u Torontu pokazala je bradavice

Mala crna haljina neizostavni je komad odjeće svake žene, u kojem uz malo truda može pokazati svu svoju eleganciju. No, Jennifer Aniston otišla je korak dalje na crvenom tepihu filmskog festivala u Torontu, gdje je promovirala novi film "Cake".

Mala crna haljina naglasila je njenu besprijekornu figuru, ali i njene bradavice. Glumica, koja je ove godine napunila 45 godina, svu pažnju fotoreportera privukla je modni gafom.

Osim što je uljepšala crveni tepih savršenim izgledom, glumica je pozirala i s kolegom Samom Worthingtonom, ali i dečkom Justinom Therouxom.

>>Ne možete mjeriti jesam li ja prava žena po tome jesam li majka ili nisam

Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell

Komentara 4

DA
damirtankovic
04:17 10.09.2014.

Ja pak ne vidim da je igdje pokazala bradavice, već se naziru ispod haljinice. Opet pismenost novinarčeka na djelu, haha.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:55 10.09.2014.

Jen nije nista slucajno niti previse pokazala. Pokazala je tocno sto I koliko je htjela. Svako njeno pojavljivanje, bas kao I ostalih iz iste "klase", do zadnjeg je detalja isplanirano I proracunato, I to od strane profesionalaca. Nije to Rozga ili Severina.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
05:32 10.09.2014.

like it

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije