Elegantna baka

Osvaja svijet mode: Ima 61 godinu i ozbiljno konkurira mlađim modelima

Foto: Land of Women x The Dreslyn
1/10
15.01.2017.
u 09:20

- Svrha kolekcije bila je odvratiti pažnju od hiperseksualiziranih vizuala postojećih linija kupaćih kostima - kaže Brooke Taylor Crocia, osnivačica The Dreslyna

Da modni editorijali za kupaće kostime ne moraju biti seksualizirani ili iznova prikazivati isključivo mlade modele, dokazala je 61-godišnja Yazemeenah Rossi.

Inače vizualna umjetnica, model i fotografkinja, u modnoj industriji proslavila se s 45 godina. Od tada je snimala razne editorijale i bila lice naslovnica svjetskih časopisa. Pozirala je nedavno u kampanji za kupaće kostime brenda Land of Women te online trgovine The Dreslyn i privukla pažnju javnosti.

Foto: Land of Women x The Dreslyn

Foto: Land of Women/The Dreslyn

- Svrha kolekcije bila je odvratiti pažnju od hiperseksualiziranih vizuala postojećih linija kupaćih kostima - kaže Brooke Taylor Crocia, osnivačica The Dreslyna. Željela je usredotočiti publiku na identitet osobe, a ne objektiviziranje ženskoga tijela.

Elegantna Rossi odabrana je za kampanju jer, kako kaže Brooke, zrači vitalnošću i zdravljem, samouvjerena je te brine za sebe. - Najvažnije je biti osoba koja je dobro živjela, putovala, koja je inteligentna te samouvjerana pa su svi ti faktori vidljivi kroz nju - smatra Brooke.

Rossi, inače baka dvoje unučadi, svojim modelingom pokazuje da zdrave životne navike i kvalitetna dijeta itekako odjekuju u kasnijim godinama života.

- Kožu i kosu njegujem repičinim uljem. Piling kože radim jednom tjednom koristeći maslinovo ulje i šećer. Svakodnevno jedem avokado te organsko meso i ribu. Nemam veliku tajnu svog izgleda, jedem organsku hranu još otkako nije bilo popularno - zaključuje rođena Francuskinja.

>> Možete li je prepoznati: Evo kako danas izgleda slavna ljepotica iz 90-ih

Komentara 6

DU
Deleted user
13:36 15.01.2017.

Ja bi radije tri od 20

UM
umnjak
11:41 15.01.2017.

61?👍

TO
tonkica
15:24 15.01.2017.

eh, da je radila u Konzuma tako bi izgledala sa 35. Zenska fantasticno izgleda, to se nikako ne moze osporiti, ali tome je pridonjela genetika, stil zivota, prehrana. Nema velike mudrosti, samo sreca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije