Samo se o tome pričalo

Uvjerio se u toaletu: Ben Affleck zaslužuje glumiti Batmana

Ben Affleck
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/4
20.01.2014.
u 19:43

Chuck Lorre, producent "Dva i pol muškarca", na dodjeli nagrada SAG svima je ispričao što je vidio urinirajući pokraj Bena Afflecka

Nitko nije očekivao da će "ponos" Bena Afflecka biti središnja tema dodjele nagrada SAG-a. No, nakon što se Chuck Lorre, producent "Dva i pol muškarca" popeo na pozornicu Beverly Hilton Hotela, priznao je kako je prošlog tjedna na dodjeli Zlatnog globusa urinirao pokraj glumca Bena Afflecka.

– Da, pogledao sam. I da, Comic Con, on zaslužuje glumiti Batmana – rekao je Lorre okupljenima, no to nije čuo i sam Ben Affleck, koji je za to vrijeme pio uz bar u predvorju.

Kada se vratio i shvatio da je propustio čitavu stvar, zahvalio je na pohvali iako je bio razočaran što je sve propustio.

– Zar ne bude uvijek tako? Jednom se nešto takvoga dogodi i onda to propustim. Hvala mu mnogo. Tkogod da jesi, Bog te blagoslovio. Često me miješaju s Mattom Damonom, no vrlo rijetko s Michaelom Fassbenderom – našalio se Affleck.

>>Ben Affleck novi je Batman!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije