Pod utjecajem opijata

Policija pretražila Biebera do gola, nije dao skinuti hlače

Justin Bieber Braun Scooter
Foto: Instagram
1/8
07.02.2014.
u 15:51

Najnoviji u nizu događaja vezanih uz Biebera je videosnimka koja je danas objavljena, a na kojoj policijski službenici pretražuju problematičnu pop zvijezdu...

Justin Bieber nikako da prestane puniti novinske stupce svojim lošim ponašanjem. Najnoviji u nizu događaja vezanih uz Biebera je videosnimka koja je danas objavljena, a na kojoj policijski službenici pretražuju problematičnu pop zvijezdu.

Bieber je tokom pretresa teturao te je bilo vidiljivo da je pod utjecajem opijata. Policija ga je toliko detaljno pretresla da mu je izula cipele i skinula čarape, ali Bieber nije dozvolio da mu skinu hlače.

Podsjetimo, Bieber je prošli mjesec uhićen na cestama Miamija zbog nesmotrene i prebrze vožnje pod utjecajem opijata. Kasnije je optužen za vožnju u pijanom stanju, te za konzumaciju zabranjenih supstanci. Neke od ovih optužbi su u međuvremenu odbačene, ali objave novih materijala nikako ne idu u prilog Bieberove obrane.

>>Prijatelj otkrio gdje su se prvi put seksali Justin i Selena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije