pronašli kokain

Policija upala Bieberu u vilu jer je gađao susjedovu kuću jajima

Justin Bieber
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
15.01.2014.
u 09:51

Pod optužbama za vandalizam, losanđeleška policija u utorak je napravila raciju u vili Justina Biebera, pri čemu je jedna osoba uhićena zbog posjedovanja droge

Pod optužbama za vandalizam, losanđeleška policija u utorak je napravila raciju u vili Justina Biebera, pri čemu je jedna osoba uhićena zbog posjedovanja droge.

Nakon što je pjevač optužen da je u 9. siječnja izgađao susjedovu vilu jajima, pri čemu je nastala šteta od 20 tisuća dolara, policija je oko 8 sati ujutro u utorak po tamošnjem vremenu upala u Bieberovu vilu u Calabasasu, koju je pretraživalo desetak policajaca.

Za to vrijeme, 19-godišnji Bieber zadržan je u garaži zajedno sa svojim društvom, a šerif David Thompson rekao je kako Bieber nije uhićen već da samo traže dokaze koji bi ga mogli povezati sa zločinom, odnosno, bacanjem jaja.

- Raciju nismo napravili kako bismo poslali poruku, to nije što radimo ovdje. Ovo nema veze s tim što je poznat. Ovo je krivično djelo - rekao je Thompson.

No, policija je u vili pronašla kokain, koji je, prema izjavama očevidaca, bio izložen tako da ga svi mogu vidjeti. TMZ izvještava kako droga pripada Bieberovom prijatelju, 20-godišnjem reperu Lil Za-iju, koji je uhićen zbog posjedovanja.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata kojima Bieber i njegovo društvo posljednjih mjeseci pune naslovnice.

>>Selena Gomez i Justin Bieber u nježnom zagrljaju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije