Ljuta i razočarana

Polusestra Julije Roberts blatila glumicu: Okrutna je!

nancy motes
Foto: Twitter
1/4
11.02.2014.
u 17:11

Smrt Nancy Motes potresla je Juliju Roberts te njezinu obitelj. Polusestra slavne glumice umrla je u 38. godini života

Smrt Nancy Motes potresla je Juliju Roberts te njezinu obitelj. Polusestra slavne glumice umrla je u 38. godini života. Na podu kupaonice pronašao ju je zaručnik, a navodno se predozirala, piše NY Daily News. Prije smrti, Nancy je pisala bijesne statuse o slavnoj Juliji. Tri tjedna prije smrti, nazvala je Juliju kučkom.

– Samo da znate, Ljubimica Amerike je ku..a – napisala je Nancy, no nije tu stala. – Želite li obožavati nekog tko je tako okrutan? Ona nije čak ni tako dobra glumica, potpuno me sje... – dodala je Motes. Bila je ogorčena jer ju je, kako je napisala, cijela obitelj napustila.

Radovala se stoga svadbi i činjenici da će se u svibnju udati za zaručnika Johna Dilbecka. Na društvenoj mreži postavila je nekoliko njihovih fotografija, a vjenčanju se jako veselila jer je vidjela priliku da pripada novoj obitelji. Nancy i Julia imaju istu majku, no različite očeve.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije