seksi je i besplatno

Egzotična ljepotica otkrila kakvo donje rublje voli

adriana lima
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/7
15.12.2013.
u 18:57

Brazilska ljepotica ima najduži staž od svih "anđelica", a iako je prvu reviju ponijela sa 18 godina, još uvijek se nije umorila

Adriana Lima toliko je dugo model Victoria's Secreta da je priznala da se osjeća kao baka. Brazilska ljepotica ima najduži staž od svih "anđelica", a iako je prvu reviju ponijela sa 18 godina, još uvijek se nije umorila.

- Ja sam baka obitelji. Svake godine show je sve veći i bolji. To je zaista prava obitelj - sve zajedno gledamo show iza pozornice, sve djevojke zajedno. Sjajno je to iskustvo, jer sve mnogo radimo - kaže Lima, koja je nosila sveukupno 13 revija.

- Prvi put sam 2000. godine bila dio ovog spektakla i zadivljujuće je to što sam izdržala ovoliko dugo. Uvijek podržavam i nove djevojke. Cara Delevingne je tako kul. Sviđa mi se ukus Victoria's Secret tima, uvijek biraju uzbudljive djevojke - dodala je Lima, koja je otkrila kako donje rublje dobija besplatno.

- Vrlo sam sretna jer mogu ući u dućan i uzeti štogod želim. Obožavam push-up grudnjake, tako su seksi, pa uvijek tražim dizajnere da mi ih daju - rekla je Lima.

>>Sve što niste znali o donjem rublju Victoria`s Secret i najpoznatijim anđelicama

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
20:28 15.12.2013.

To je preljepaaaa supruga srpskog košarkaša Marka Jarića :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije