Razočaran

Sean Penn: Nikada nisam imao ženu koja me iskreno voljela

sean penn
pixsell
13.12.2012.
u 11:15

Glumac je priznao i da mu je razvod od Robin, s kojom ima dvoje djece, otvorio oči nakon što se godinama borio da pronađe smisao njihova toplo-hladnog odnosa.

Slavni glumac Sean Penn dvaput je bio u braku, ali uvjeren je da ga ni jedna žena nije istinski voljela. U braku s Madonnom bio je četiri godine, rastali su se 1989. godine, a s glumicom Robin Wright bio je u braku od 1997. do 2010. godine.

– Nema ništa sramotno u tome da svi želimo biti voljeni. Kada se osvrnem na svoje veze, čini mi se da nikada nisam to imao. Bio sam jedini koji je bio nesvjestan tih okolnosti – rekao je 52-godišnji glumac koji je prošle godine bio u vezi i s mlađahnom Scarlett Johansson.

Glumac je priznao i da mu je razvod od Robin, s kojom ima dvoje djece, otvorio oči nakon što se godinama borio da pronađe smisao njihova toplo-hladnog odnosa.

– Kada se razvedete, sve istine izađu na vidjelo i onda se pitate: "Koji sam vrag ja uopće radio? Što sam mislio vjerujući da osoba ulaže u vezu na takav način?". U svakom slučaju, to je jedno veliko poniženje – otvoreno je rekao Sean.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
12:50 13.12.2012.

A da pitaju Robin, dam se kladiti da bi ona ispričala nešto sasvim drugo...... Kako govore da je ljepota u očima onog koji gleda, tako je i istina. Trebalo bi uzeti treću nepristranu stranu da presjeće taj godrijski čvor.....

LP
Lebron Petrovic
11:14 14.12.2012.

On voli Milku. Muuuuuu !

BS
@bserver
15:58 20.12.2013.

Da li je itko, to im naprosto nije u prirodi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije