Za 21. rođendan

Taylor Swift srce je slomio Jake Gyllenhaal: Uzeo joj nevinost i otišao

taylor swift
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
18.02.2014.
u 12:35

Taylor Swift zasigurno neće tako lako zaboraviti 21. rođendan. Naime, tada joj je srce slomio slavni Jake Gyllenhaal, s kojim je izgubila nevinost...

Taylor Swift zasigurno neće tako lako zaboraviti 21. rođendan. Naime, tada joj je srce slomio slavni Jake Gyllenhaal, s kojim je izgubila nevinost. Glumac se nije pojavio na proslavi njezina 21. rođendana. Taylor je tu večer provela na podu kupaonice jer je cijelu noć plakala.

RadarOnline piše da je Taylor bila slomljena jer se čuvala za brak, a kada je upoznala Jakea, spavala je s njim jer je mislila da je on onaj pravi. Prevarila se, no vratila mu je za grijeh. Naime, 24-godišnja Taylor ima iza sebe niz uspješnih albuma o propaloj ljubavi koja ju je inspirirala za album "Red". Navodno je pjesmu "The Moment I Knew" posvetila samo njemu.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Reese Whiterspoon i Jake Gyllenhaal više nisu zajedno?

Ključne riječi

Komentara 2

KO
komentatorv2
13:08 18.02.2014.

i kaj sad? "vrati nevinost, jake!!!!" :D

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
18:24 18.02.2014.

E moni prijevodi: " Uzeo joj nevinost" - i spremio na policu? Veli se razdjevičio, prevoditelju, pardon Gdja Barbara. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije