u formi je, kaže tom

Tom Arnold: Schwarzenegger ima harem žena i velik libido

tom arnold
Foto: Donna Ward/Press Association/PIXSELL
1/3
16.10.2013.
u 10:06

Glumac Tom Arnold, iz nepoznatog razloga, novinarima je ispričao pikanterije o seksualnom životu kolege Arnolda Schwarzeneggera

Glumac Tom Arnold, iz nepoznatog razloga, novinarima je ispričao pikanterije o seksualnom životu kolege Arnolda Schwarzeneggera, koji se navodno seksa pet puta dnevno. 55-godišnji komičar kaže kako Terminator ima harem žena koji ga posjećuju svaki dan kako bi ispunile njegove potrebe.

- Arnie ima ogroman libido. Postoje žene koje mu dolaze. Nije usamljen. Ima žensko društvo - ispričao je Tom Arnold.

Bivši bodybuilding prvak, prema Arnoldovim riječima, seks povezuje sa fit formom.

- Ima mnogo potreba i smatra da je to sve dio vježbanja. Pet puta na dan, kao što kaže. Dobar je to broj - otkriva Arnold.

Komičar je također ispričao kako se Schwarzenegger okružio polugolim mišićavim muškarcima koji žive u Arniejovom domu u LA-u.

- Mišićavci redovito vježbaju na travnjaku ispred Schwarzeneggerove kuće i pokazuju mišiće posjetiteljima. To su sve dečki u donjem rublju. Čudna je to scena. Kad se netko doveze, svi se skupe. Arnie pokušava živjeti život kralja - dodao je Arnold.

>>Kličko i Schwarzenegger razmijenili fotke na Twitteru

>>Schwarzenegger želi 'sexy' pristup zaštiti okoliša

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije