vruća ljubav

U vezi s milijarderom dva mjeseca nakon razvoda

miranda kerr
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
1/2
01.12.2013.
u 18:37

Nekoliko mjeseci nakon raspada braka s glumcem Orlandom Bloom, manekenka Miranda Kerr započela je vezu s najbogatijim Australcem Jamesom Packerom

Nekoliko mjeseci nakon raspada braka s glumcem Orlandom Bloom, manekenka Miranda Kerr započela je vezu s najbogatijim Australcem Jamesom Packerom.

Prije tri mjeseca Packer se razveo od Erice Baxter, s kojom je proveo šest godina u braku, dok su u listopadu Miranda i Orlando Bloom također objavili kako je njihovom braku došao kraj.

Erica Baxter i Miranda Kerr potječu iz istog grada, Gunnedaha u Novom južnom Walesu, koji ima samo 9.300 stanovnika, a obje su obitelji dugogodišnji prijatelji.

Prošle su godine proveli zajednički odmor na Tahitiju. Ni Packer niti manekenka nisu zanijekali tvrdnje o vezi, iako ih nisu potvrdili. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 6 milijardi dolara.

>>Leonardo DiCaprio bacio oko na Mirandu Kerr

Ključne riječi

Komentara 4

ZB
zbuniceva
19:59 01.12.2013.

Evo opet moram ispraviti, on se ne zove Pecker nego Packer, to je za one koji bolje znaju engleski slang naziv za mušku anatomiju, znam opet sam prekršio neka pravila no kak da Vam to javim?

AR
ArsenT
07:41 02.12.2013.

Ljepši je od Orlanda, istina živa...

ZB
zbuniceva
19:56 01.12.2013.

Molim lijepo i ponizno u nadi da je po pravilima komentiranja i da nebudem baniran za kaznu da objasnite kak da ja Vama ukažem na kardinalnu grešku u članku a da Vi meni za zahvalu ne izbrišete komentar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije