bolno iskustvo

Uhićen haker koji je objavio Madonnine nedovršene pjesme

Madonna
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
22.01.2015.
u 10:26

Madonni su u prosincu hakirali računalo i objavili nedovršene pjesme s albuma Rebel Heart

Policija je uhitila 39-godišnjeg Izraelca za kojeg sumnjaju da je hakirao Madonnino računalo i prodavao njezine nedovršene pjesme. Muškarac je uhićen u zajedničkoj akciji izraelske policije i FBI-ja.

Izraelski mediji javljaju kako je muškarac koji je uhićen bivši natjecatelj popularnog izraelskog glazbenog showa.

– Kao svaki drugi građanin i ja imam pravo na privatnost – rekla je Madonna koja se zahvalila svima koji su pomogli pri uhićenju hakera.

– Ovaj hakerski napad kreativno, profesionalno i osobno je bio razarajuće i bolno iskustvo kao što je brojnim drugim umjetnicima koji su doživjeli takvo što – kazala je Madonna. Podsjetimo, Madonni su u prosincu hakirali računalo i objavili nedovršene pjesme s albuma Rebel Heart.

>> Krajnji neukus kraljice popa: Što joj je ovo trebalo?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije