I Shakira plače

Uplakani Milan rastopio mnoga srca: Pique čestitao obožavateljima Božić

shakira i gerard
Foto: Instagram
26.12.2013.
u 10:14

Gerard Pique uputio je obožavateljima jednu od najslađih božićnih čestitki...

Gerard Pique uputio je obožavateljima jednu od najslađih božićnih čestitki. Naime, nogometaš je na Instagramu objavio fotografiju svoje djevojke Shakire i njihovog uplakanog sina Milana. Kako bi ga umirila, slavna mama se pravila da i ona plače.

- Naša maza. Sretan Božić svima, napisao je Gerard pored fotografije koju je objavio, a koja je vrlo brzo postala popularna među njegovim pratiteljima na društvenoj mreži. Ovo je Shakiri i Gerardu prvi Božić sa sinom, koji će u siječnju proslaviti prvi rođendan.
 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:09 26.12.2013.

Drugog nek nazovu Živojin!

DU
Deleted user
21:55 26.12.2013.

Nikako... Idući sin se zove Lazio, a ako bude kći onda Roma :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije