orlando bloom:

Uvijek ću voljeti svoju bivšu suprugu

orlando bloom
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
1/4
03.12.2013.
u 14:09

Orlando Bloom tvrdi da će uvijek voljeti svoju bivšu suprugu Mirandu Kerr

Orlando Bloom tvrdi da će uvijek voljeti svoju bivšu suprugu Mirandu Kerr. Glumac i manekenka razveli su se u listopadu, a roditelji su dvogodišnjeg sina Flynna.

– Mi smo obitelj i uvijek ćemo se voljeti jedno drugome biti dio života – rekao je Bloom.

Orlando je također priznao da su odlučili ostati prijatelji zbog sina Flynna, jer ne žele da čita loše vijesti o svojim roditeljima kada odraste.

– Ono što bi Flynn mogao pročitati kad odraste važnije mi je od svega. Oboje volimo i cijenimo jedno drugo, a našeg dječaka obožavamo, tako da je to sjajno – dodao je Bloom.

Miranda Kerr navodno je u vezi s najbogatijim Australcem Jamesom Packerom, koji se također nedavno razveo.

>>U vezi s milijarderom dva mjeseca nakon razvoda

Ključne riječi

Komentara 1

AS
asi2013
15:10 03.12.2013.

Strašno mnogo osjećam suosjećanje sa Norveškom javnosti radi ovog ravnog trbuha. Ma katastrofa! Ma užas! Koja užasna vijest! Koji sposobni novinar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije