Čilić zabavljao svatove

Vjenčanje godine u Hercegovini: Ovako je Dodig odveo svoju Maju do oltara

ivan dodig,vjenčanje
Foto: Zoran Grizelj
1/11
18.11.2013.
u 11:18

Mladi par sudbonosno da izgovorio je u crkvi sv. Petra i Pavla, a podršku su im, osim članova obitelji, pružili i kum Marin Čilić i kuma Kristina Milković

Bila je to subota iz snova za trenutačno našeg najboljeg tenisača Ivana Dodiga. Nakon dugogodišnje veze s bivšom manekenkom Majom Ćubelom, uplovio je u bračnu luku.

Vjenčanje se održalo u 16 sati u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru, nakon čega su se okupljeni svatovi zaputili u Međugorje, u Etno selo u kojem se slavilo do ranih jutarnjih sati. Ivan je htio da se vjenčanje obavi što dalje od očiju javnosti pa je malo poznatih detalja sa slavlja.

Atrakcija za turiste

Mladoženjin kum bio je dugogodišnji prijatelj, ali i suparnik na terenu Marin Čilić.

Odlično raspoloženi Čilić po mladence je stigao u sportskom crnom Audiju A7, što je izazvalo veliku pozornost korejskih turista koji su ih fotografirali. Nakon crkvenog obreda, Marin je mladence odvezao do Međugorja.

Mladenci su sa svatovima slavili u dvorani Katarina, gdje standardna cijena svadbenog menija iznosi 215 kuna, no Ivan i njegova Maja htjeli su poseban meni pa je i cijena bila viša. Kojim su se delikatesama uzvanici sladili, nije poznato.

Na vjenčanju su naročito ponosni bili Ivanovi roditelji, otac Tomislav i majka Davorka, a među tristotinjak uzvanika uz rodbinu i prijatelje bili su i Ivanov trener Martin Stepanek, zatim tenisač Antonio Veić te bivša tenisačica Iva Majoli. Ivanov dobar prijatelj i uzor u sportskoj karijeri Goran Ivanišević na slavlje nije stigao zbog obveza koje je imao u Teniskom savezu, a ni njegov nekadašnji suigrač iz reprezentacije Ivan Ljubičić nije mogao doći na svadbu jer trenutačno boravi na Maldivima.

Voli je jer je iskrena

Dodig i Mostarka Maja o svojoj vezi rijetko su govorili, a svi koji ih poznaju tvrde da mu je ona najveća podrška. Redovito s njim odlazi na teniske turnire i proživljava i sretne i tužne trenutke.

– Volim jednostavne i iskrene ljude. S njima čovjek uvijek zna na čemu je. Prijatelje najčešće biram upravo prema tim kriterijima, a te iste osobine ima i moja djevojka. Imamo zaista kvalitetan odnos. Nastojimo svaki slobodan trenutak provesti zajedno – rekao je Ivan jednom prilikom za časopis Story.

>>Oženio se tenisač Ivan Dodig
 

Komentara 2

DU
Deleted user
11:51 18.11.2013.

Čestitam mladencima - -------------vratit će se ivan s tisuću momaka pivat će se pisme naših....

SF
Sfingaaaa
11:30 18.11.2013.

Odlično raspoloženi Čilić po mladence je stigao u sportskom crnom Audiju A7, što je izazvalo veliku pozornost korejskih turista koji su ih fotografirali - hahahahahahahah!! Dno hrvatskog novinarstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije