praktična romantika

Vjenčanje za Božić, Angelina nerado potpisala predbračni

angelina jolie, brad pitt
Robert Schlesinger/DPA/PIXSELL
16.10.2013.
u 12:05

Brad Pitt i Angelina Jolie navodno su potpisali predbračni ugovor vrijedan 380 milijuna dolara

Brad Pitt i Angelina Jolie navodno su potpisali predbračni ugovor vrijedan 380 milijuna dolara. Par, koji ima šestero djece, planira se vjenčati za Božić.

– Angelina je nerado potpisala taj ugovor, ali Brad ju je uvjerio da je tako najbolje – rekao je neimenovani izvor.

Na 101 stranici ugovora piše da će Brad zadržati svoje bogatstvo od 209 milijuna dolara, a Angelinin 171 milijun dolara također će biti zaštićen. Skrbništvo nad šestero djece bit će zajedničko, ako se ikada odluče razvesti.

– Brad je romantik, ali je i vrlo praktičan, a s obzirom na to da posjeduju gotovo 400 milijuna dolara, imaju šestero djece i puno imovine diljem svijeta, to definitivno ima smisla – otkrio je izvor.

Iako se par ne može vjenčati u Francuskoj jer nisu stanovnici te države, planiraju vjenčano slavlje u svom francuskom dvorcu Miraval, okruženi obitelji. Pravo vjenčanje bit će održano na Havajima, omiljenom mjestu Angelinine majke Marcheline Bertrand, koja je preminula prije nekoliko godina.

>>Vjenčali se Angelina Jolie i Brad Pitt?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije