Poremećeni obožavatelj

Zastrašujuće prijetnje: Ako itko iz obitelji Taylor Swift bude ubijen, nisam ja kriv

taylor swift
Foto: Marc Tirl/DPA/PIXSELL
04.03.2014.
u 10:38

Taylor Swift može biti mirna. Naime, njezin poremećeni obožavatelj Timothy Sweet dobio je zabranu pristupa pjevačici, a odredio je to sud u Los Angelesu...

Taylor Swift može biti mirna. Naime, njezin poremećeni obožavatelj  Timothy Sweet dobio je zabranu pristupa pjevačici, a odredio je to sud u Los Angelesu. Pjevačica ga je prijavila, navodeći kako se boji za svoju i sigurnost svoje obitelji, piše Daily Mail. 24-godišnjakinja je navela kako joj je Timothy slao brojne mailove i pisma te prijetio čak i državnom tajniku Johnu Kerryju.

Prema prijavi, Taylor trpi njegovo maltretiranje od 2011. godine. Možda je najgora poruka ona u kojoj ju naziva svojom ženom. - Ako itko iz obitelji Taylor Swift bude ubijen, nisam ja kriv. Moja žena, Taylor Swift (Sweet) i ja, živimo na Beverly Hillsu. Volim je. Poštujemo se. Uvijek ću nositi oružje kako bi je zaštitio, napisao je u jednoj poruci Timothy. Napisao joj je svojedobno i kako će ubiti svakog tko se ispriječi njihovom braku. Iako je dobio zabranu pristupa, zbog strašnih prijetnji, suđenje Timothyju Sweetu se nastavlja.

>>Taylor Swift srce je slomio Jake Gyllenhaal: Uzeo joj nevinost i otišao

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:19 04.03.2014.

zabrana pristupa, ...kaj nije i ona baba koja je maltretirala bivšeg svećenika imala zabranu pristupa, pa vidi kak je to završilo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije