Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranska riba po azijskom receptu

Barbara Nola i Miran Kurspahić okušali su se u pripremi više vrsta sushija, sashimija, tartara od tune...

Barbara Nola i Miran Kurspahić
Foto: Ivan Brezovac
1/8
03.02.2017.
u 13:58

“Drago mi je da sam imala priliku pripremati ove delicije, koje ću zasigurno ponovno pripremati svojoj obitelji i prijateljima.

Hrvatska gastro scena bogatija je za novu fuziju koju nam je pripremio glumački par Barbara Nola i Miran Kurspahić.

Hrvatska gastro obitelj Šare iz Malog Stona i njihovi chefovi vrhunsku jadransku ribu iz vlastitog ulova spajaju s recepturom azijskih zemalja što rezultira nepisivim višeosjetilnim iskustvom. Glumci Barbara Nola i Miran Kurspahić, prema uputama chefa Antuna Stjepović, okušali su se u Zagrebačkoj Bota Šari u pripremi više vrsta sushija, sashimija, tartara od tune i drugih delicija

“Drago mi je da sam imala priliku pripremati ove delicije, koje ću zasigurno ponovno pripremati svojoj obitelji i prijateljima. Večera u Boti je bila prefina, nisam u životu jela tako divan sushi i toliko frišku ribu. Potpuno sam oduševljena.” – izjavila je Barbara Nola Barbara i Miran dobili su inspiraciju za jela koja će pripremati u mjesecu ljubavi Nini Miji i Lukasu. 

“Najvažnije u pripremi jela jest svježina i porijeklo ribe. Naši ribolovci svakodnevno, koliko to vremenske prilike dopuštaju, love svježu ribu. Znanja koja su nam prenijeli bake i djedovi mi mladi spojili smo s današnjom svjetskom kuhinjom, a naročito stečenim iskustvom iz Azije kojom smo dobili jedinstvenu fuziju koja oduševljava.” – izjavio je chef Ante, koji se posebno veseli pripremi specijaliteta za nadolazeći Dan zaljubljenih kao i Mjesec kamenica u ožujku.

>>Zdravi trendovi koje ćemo slijediti u 2017. godini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije