Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju:

Bivša Miss Katarina Banić: Nisam za ljetne avanture

katarina banic
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
08.07.2013.
u 15:56

Bivša Miss Hrvatske, Katarina Banić, otkrila nam je kako ne voli ljetne avanture, ali uživa u kratkim ljetnim putovanjima.

Bivša Miss Hrvatske, Katarina Banić, cijelo ljeto provodi u Splitu, no nema vremena za kupanje. U intervjuu nam je otkrila kako cijele dane provodi radno. - Ljeto provodim radno, cijeli dan radim tu u Splitu, a onda popodne ako se stignem okupati, odem na plažu. Navečer sam također uvijek zauzeta, ako nije poslovno, onda izađem na piće s prijateljima tako da praktički samo vikende koristim za micanje iz Splita, priča nam Banić.

Kada vikendom napusti Split, obično otputuje u blizinu, najčešće Hvar, Makarsku ili Vodice. - Nemam baš puno slobodno vremena za neka duža putovanja. Ljeti inače obožavam izlaziti, ljeti mi se ljudi čine nekako opuštenijima, nadodala je bivša Missica. Za omiljeni badić, Katarini se teško odlučiti, budući da ih ima na stotine.

- Badića imam stotinu i najveći mi je problem što se ne mogu odlučiti za jednog. Kad dođem na plažu, najčešće igram karte s prijateljima, to mi je omiljena ljetna aktivnost, kazala je Banić. Iako obožava more i ljeto, Katarina ne prakticira ljetne romanse. - Ne volim baš ljetne romanse, više sam tip koji već zna što želi. Nisam baš za te nepredviđene avanture, zaključila je Banić.

>>Misica Katarina Banić više ne ljubi nogometaša Emira Spahića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije