Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna blogerica

Isabella Rakonić pokazala kako kombinirati tenisice u svim kombinacijama

Bojan Zibar
12.05.2017.
u 12:35

Kultni modeli tenisica u novom, svježem proljetnom izdanju

Tenisice su posljednjih nekoliko sezona zabljesnule poput pravih zvijezda. Nose se u svim prilikama i na sve odjevne kombinacije. 

Kako na najbolji način uklopiti trendy raznobojne tenisice u svoj modni look, pokazala je blogerica Isabella Rakonić. S lakoćom je kultne sportske tenisice, s potpisima poput Vans, Reebok i Puma uklopila u ženstvene kombinacije s ljetnom haljinicom, svilenim šarenim Pepe Jeans kratkim kombinezonom, sveprisutnim jeansom ili pak lakiranom PVC crvenom minicom.

Pogledajte...

Foto: Bojan Zibar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije