Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktivna žena

Iva Jerković u izazovnoj kampanji kao Bia Brazil djevojka

Iva Jurković Bia Brazil
Foto: Maja Kljajić
1/5
08.11.2016.
u 12:10

Brazilke mnogo pažnje polažu u svoj izgled te ne čudi što upravo iz Brazila dolazi novi brend – Bia Brazil Activewear.

Iva Jerković, poznata voditeljica i manekenka, utjelovila je Bia Brazil djevojku, elegantnu i aktivnu ženu.

I sama je velika pobornica zdravog načina života.

Brazil je zemlja sinonim za sunce, prekrasne pješčane plaže, sambu, najpoznatiji karneval na svijetu te po mnogima, najljepše djevojke na svijetu. Seksi, sportskih silueta i preplanule sjajne kože, Brazilke mnogo pažnje polažu u svoj izgled te ne čudi što upravo iz Brazila dolazi novi brend – Bia Brazil Activewear.

Foto: Maja Kljajić

Posebnost ovog brenda je supplex – poseban materijal visoke kvalitete, dizajniran prema najnovijim tehnologijama, vrlo je fleksibilan te omogućava osjećaj mekoće, čvrstoću i udobnost tijekom vježbanja. Kolekcije ovog brenda, pored uobičajenih tajica i topova, sadrže sportske kombinezone i sportske bodije. Relativno novi trend koji je jako popularan u Brazilu, polako, ali sigurno osvaja i ostatak svijeta. Poznatiji je i kao ''catsuit'', odnosno ''mačkasti'' kostim, oduševljava svojim dizajnom i kvalitetom, a svi Bia Brazil kombinezoni i bodiji su s podstavom i prepune ekspresivnih boja i modernih printeva, upravo karakterističnima za šareni Brazil.

Nove kolekcije izlaze svakih 60 dana, a ljubitelje toplih ljetnih mjeseci posebice će razveseliti vijest da za nekoliko mjeseci izlazi linija kupaćih kostima, specijalno dizajniranih po uzoru na kultne brazilske bikinije.

>>U Zagrebu će se održati prvi modni Advent u Europi!

Komentara 1

JD
jdoranic
16:03 09.11.2016.

Djevojka "Bia Brazil", NE kako ste vi napisali "Bia Brazil djevojka"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije