Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kuhanje uz čarobni štapić

Ovo će poželjeti svaka žena: On priprema obrok dok vi radite što god želite

Mame kuhaju Philips
Foto: Mario Poje
1/13
25.03.2014.
u 14:55

Kuhanje uz Philips Multicooker je kao kuhanje uz čarobni štapić, kaže Belma Džomba

Što kad bismo vam rekli da je moguće ubaciti sastojke u posudu, pritisnuti magični gumbić i okrenuti se na peti pa pobjeći iz kuhinje?

Da, i to je moguće, a zvučat će još bolje kad vam kažemo da rezultat neće biti kulinarska katastrofa već obrok pun okusa za cijelu obitelj.

Gotovo je sa stajanjem pred štednjakom s kuhačom u ruci, a za to se pobrinuo Philips, koji je poznat po tome što svojim inovacijama olakšava život. Posljednja je takva inovacija Philips Multicooker, koji će biti desna ruka svakoj domaćici, kuharici, studentu...

Zapravo, svakoj osobi koja voli dobro i zdravo jesti, ali joj kronično nedostaje vremena.

Foto: Mario Poje

Dok on kuha ili peče, možete se prošetati, igrati se s djecom, pročitati knjigu. Na koncu, možete ga "namjestiti" da radi dok vi spavate, a s buđenjem će vas dočekati gotov i topao obrok.

– Kuha, peče, prži, radi jogurt i džem? To mi je bio prvi dojam, no ubrzo sam shvatila da je sve to moguće i da je kuhanje uz Multicooker kao da imate čarobni štapić. Ne samo da sve to možete u Multicookeru, već je kuhinja poslije čista jer se sve sprema u jednom loncu – kazala je Belma Džomba, koja je danas u restoranu Kulinarijat u Zagrebu s poznatim mamama i tzv. food blogericama demonstrirala kako uređaj radi.

Belma je s blogericom Tamarom Novaković (Bite my cake) u Multicookeru pripremila čokoladnu tortu s jagodama!

Koliko je jednostavno kuhati u njemu i kako se sve koristi, demonstrirale su još i poznate mame Ivana Husar i Zlata Mück s kojima su slana i slatka jela pripremale kreativne food blogerice Sanja Štrbac (Domaćica) i Andrea Cukrov (Voće i povrće).

– Philips Multicooker pomaže vam pripremiti slasne recepte koje su pripremale vaše mame i bake. Ovaj izuzetno zanimljiv kuhinjski uređaj ima 12 različitih programa za kuhanje i 22 postavke temperatura što ga samim time čini vašim najboljim prijateljem u kuhinji. Uz Philips Multicooker možete pripremati svoja najdraža jela, bilo kuhana, duboko pržena, pečena, pripremana na pari ili pirjana – istaknula je glavne karakteristike i posebnosti Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa.

Ivana i Andrea pripremile su rižoto s gljivama i kobasicama, a otkrile su nam da okus ničime nisu "popravljale".

Foto: VLm

– Samo smo posolile, a namirnice su dale savršen okus. To je super kod ovog proizvoda – kaže Husar.

U tijeku je i akcija 60-dnevnog probnog roka koja traje do 20. lipnja. Ako proizvod ne ispunjava vaša očekivanja, nakon 60 dana probnog roka zajamčen je povrat novca. Cijena uređaja iznosi 899 kuna.

Foto: Mario Poje

>>Kreće 'Tri, dva, jedan - kuhaj'! Tko najbolje priprema domaća jela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije