Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Yamamay i udruga SVE za NJU ponovno udružili snage

Yamamay
Foto: Yamamay
1/18
PR
Autor
PR članak
21.10.2015.
u 14:05

Poznate Hrvatice ponosno nosile pink ribbon, globalno prepoznatljiv znak podrške borbi protiv raka dojke

Danas je u društvu prijatelja humanitarne kampanje jednog od najpoznatijih svjetskih brandova donjeg rublja te udruge SVE za NJU, predstavljena suradnja koja ima za cilj promovirati važnost preuzimanja kontrole nad svojim zdravljem. Ecija Ojdanić, Barbara Nola, Sanja Doležal, Daniela Trbović, Martina Tomčić i Josipa Pavičić ponosno su nosile pink ribbon, globalno prepoznatljiv znak podrške borbi protiv raka dojke.

Povodom mjeseca ružičaste vrpce, dr. Almenka Balenović, predsjednica udruge SVE za NJU te dr. Andrea Šupe Parun, koordinatorica nacionalnog programa za rano otkrivanje raka dojke iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, istaknule su kako je ključan cilj zajedničke suradnje buđenje svijesti o važnosti istraživanja i prevencije.

Suradnju udruge SVE za NJU, osnovane 2008. godine kao dobrovoljne, humanitarne, nevladine i neprofitne organizacije s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, i Yamamaya pratit će kampanja koja promovira poruku „Yamamay podržava žene“, a dio je globalnih napora talijanskog branda da osvijesti žene o važnosti redovitog samopregleda te zaštite svoga zdravlja.

Od 9. listopada pa sve do kraja Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, Yamamay će na prodajnim mjestima diljem Hrvatske (Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Dubrovnik, Zadar i Rovinj), kupcima osigurati 20% popusta na odabrani asortiman grudnjaka iz Basic kolekcije, kako bi i na taj način utjecao na podizanje svijesti o važnosti uključivanja što većeg broja žena u program besplatnih mamografskih pregleda. 

Želite prijaviti greške?