Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE SLAVLJA

2016. - godina za vjenčanja i prinove

Uselili su se u zajednički stan u Zagrebu i upoznali roditelje. Par je sada pred sljedećim korakom vjenčanjem, a možda i bebom
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/4
10.01.2016.
u 18:00

U svijetu slavnih dogodit će se pravi baby boom, a vjenčanje Jelene Rozge i Stjepana Hausera najiščekivaniji je trenutak godine

Tek smo prevalili nekoliko dana nove, 2016. godine, a naša poznata lica već su naveliko krenula s objavama sretnih vijesti. U novogodišnjoj je noći statusom na Facebook-profilu skijašica Ana Jelušić priznala da će uskoro pred oltar i time postala prva u nizu slavnih za koje će ova godina biti prekretnica u obiteljskom životu. Na našu čestitku na zarukama s Kanađaninom Travisom Blackom odgovorila je:

– Za lijepe se stvari uvijek rado primaju čestitke! Detalji su još u izradi, no ako sve bude išlo po planu, u 2016. ću dobiti muža i to me strašno veseli – uzbuđena je bila Ana. Dodala je da njezin zaručnik svake godine s veseljem dolazi u Hrvatsku i kako ga njezini roditelji – obožavaju.

– Moji mu se vesele skoro više nego meni! – smije se Ana i dodaje: – Ovdje mu je predivno, a definitivno najviše voli naše more i hranu!

Edita se udaje, Luka čeka bebu

Osim Ane, u bračnu će luku uploviti i 35-godišnja voditeljica Edita Misirić s dečkom Javorom Vrkljanom, a sličan plan najavila je i trudna Aleksandra Grdić, no tek nakon rođenja djeteta. Manekenka je trudna nešto više od dva mjeseca i uživa s dečkom Markom Šijakovićem. Sličan plan ima i Anamarija Asanović, koja s dečkom Marinom Siriščevićem dijete očekuje već krajem veljače. Osim sretnog para koji ne može dočekati prinovu, a nakon toga i vjenčanje, malenoj unuci iznimno se veseli i Anamarijin otac Aljoša. Bivši nogometaš, otkrila je mlada dizajnerica, pri svakom spominjanju unuke ne skida osmijeh s lica.

A lista poznatih koji su u sretnom iščekivanju zaista je dugačka. Komičar Luka Bulić i supruga Ana iščekuju drugo dijete. Simpatični 35-godišnjak već ima preslatku troipolgodišnju djevojčicu Niku.

– Nedavno istraživanje pokazalo je da izuzetno lijepe žene rađaju djevojčice. Ja bih pak dodao da ih zgodni muškarci delaju – u svom je stilu za Gloriju rekao finalist showa “Tvoje lice zvuči poznato”.

Glumica Daria Lorenci Flatz i suprug Emil uskoro će dobiti treće dijete. Par već ima šestogodišnje blizance Maka i Frana, koji su se malo razočarali što mama opet nosi dječaka.

– Htjeli su sestricu, ali brzo su se pomirili s tim da će ipak dobiti brata. Oni su se navikli da pozornost roditelja mora biti podijeljena na svu djecu pa mislim da neće biti problema ni ljubomore kad beba dođe kući. A smatram i da će za njih biti zdravo da dobiju bracu, mislim da će to biti super korak u odrastanju – rekla je Daria. U ulozi roditelja prvi će se put okušati najhistrion, glumac Ivica Pucar koji sa suprugom Nikolinom na proljeće očekuje bebu. Kaže kako su u velikim pripremama iako Ivicu upravo čeka novi poslovni izazov, rad na novoj seriji Dalibora Matanića – “Novine”. Jedva je dočekao da s javnošću može podijeliti vijest da čeka drugo dijete i naš proslavljeni nogometni reprezentativac Ivan Rakitić.

– Zadovoljan sam i ponosan što sam s dva gola pomogao ekipi u važnoj pobjedi! To je za moje dvije princeze u kući, po gol za svaku. Najljepše od svega je što čekamo još jednu bebu. Hvala ti, Raquel, za sve što mi je najvažnije u životu, za našu obitelj. Hvala ti za svu ljubav. Volim te – napisao je u studenom Rakitić kada je donio pobjedu Barceloni protiv BATE Borisova. Otkrio je kasnije i kako se, osim supruge Raquel, njegova dvoipolgodišnja kći Althea posebno raduje prinovi. Odsad će morati zabijati tri gola po utakmici.

Elton John kao kum?

A zasigurno je najiščekivanije vjenčanje u 2016. ono Jelene Rozge i Stjepana Hausera. Nakon što su se uselili u zajednički stan u Zagrebu i upoznali roditelje, sljedeći je korak vjenčanje, a možda i beba. Već godinama 38-godišnja pjevačica govori da bi voljela imati dijete, a s obzirom na to da je 29-godišnji Stjepan uzeo malu pauzu od velikih turneja, ovo bi mogao biti savršen trenutak za to.

– Lijepo nam je u našem stanu iako imamo posve drukčije životne navike. Veselim se što Stjepan neće na dugačke turneje pa ćemo se organizirati na potezu Zagreb – Split – Pula – izjavila je Jelena.

U vezi su od kolovoza prošle godine i nerazdvojni su. Stjepan ju je poveo i da upozna njegova dobrog prijatelja Eltona Johna kojem se Splićanka posebno svidjela. Možda baš on bude kum na vjenčanju jednog od najljepših hrvatskih parova.

>> Jelena Rozga sama uživala u blagdanskom ugođaju Zagreba. Gdje joj je Hauser?

>> Rozga dobila uranjeni božićni dar. Nećete vjerovati što joj je Hauser poklonio

Komentara 3

MA
mađar
21:39 10.01.2016.

Kani se tog vjenčanja Stjepane ako zeliš i dalje sretno i zadovoljno živjeti. Jos uvijek mislim da si pametan dečko, osim sto si umjetnik na svom instrumentu, bar za sada.

MO
morantique
04:57 11.01.2016.

Kad ovo dvoje vidim povraca mi se doslovce, nisam sigurna zasto. Visa sila, bice

KI
kinez14
06:07 11.01.2016.

Kako se raznježim kada vidim sliku pevaljke i kvazi umjetnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije