Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala nezgodu

Anđa Marić završila u bolnici, obožavatelje zabrinula fotografijom s hitne

Foto: Instagram
1/5
04.07.2019.
u 16:34

Pratitelji su joj poželjeli brz oporavak, dok su neki podijelili slična iskustva: "Znam i meni je pukla pa sad imam plastičnu".

Spisateljica Anđa Marić doživjela je nezgodu za vrijeme tuširanja zbog čega je završila u bolnici na šivanju. 

Objavila je to na svom Instagram profilu gdje je uz puno fotografija na kojima se vidi kako joj liječnici šivaju rane od stakla napisala: "Staklena tuš kabina je opasna". Što se točno dogodilo objasnila je za Story.hr.

 -Išla sam se tuširati, a imam staklenu tuš kabinu. Dok sam zatvarala vrata, staklo je iznenada prsnulo i porezalo mi stopala. Očito je već bilo staro, tuš kabina je stara četiri godine. Nisu to bile ozbiljne povrede, iako je rana na jednom stopalu bila malo otvorenija. Brat me uvjerio, da ne kažem prisilio, da moram u bolnicu, jer ne volim baš ići tamo, i odvezao me - ispričala je Marić. Dodala je i kako je doktori nisu bili zabrinuti oko posjekotine. - Smijali su se i bilo im je drago vidjeti me jer me već dobro poznaju, šivali su me prije manje od godinu dana kad sam pala niz stepenice. Želim naglasiti da sam sama pala, jer nemam muža da me gurne, a ni dečka- kroz smijeh je rekla Anđa koja je 'zaradila' po jedan mali šav na svakom stopalu.

Pratitelji su joj poželjeli brz oporavak, dok su neki podijelili slična iskustva: "Znam i meni je pukla pa sad imam plastičnu".

Foto: Instagram Asos

Anđa se od 2012. godine bori s multiplom sklerozom. Liječničke prognoze nisu joj bile naklone, Anđi su govorili da će u roku od dvije godine završiti u kolicima. Neki su čak otišli toliko daleko da su joj savjetovali da razmisli o kupnji grobnog mjesta, no nesalomljiva pjevačica i spisateljica nije gubila optimizam. Zbog bolesti je ponovno morala učila hodati i govoriti, a ni to je nije pokolebalo.

– Prošla sam teško razdoblje, jako sam smršavjela, ali sada ide nabolje. Moram se fizički oporaviti i sanirati štetu nastalu tijekom godina. Iako još ne hodam potpuno normalno, dobro mi je u glavi, nisam umorna, kao da mi je netko uklonio maglu. Idem na fizioterapije, treninge, puno hodam… optimistična sam po tom pitanju – izjavila je Marić prošle godine za Večernji list.

Spas je potražila i u alternativnoj medicini, a kao najučinkovitiji pokazali su se, priznaje Anđa, ulje konoplje i marihuana koje redovito koristi za ublažavanje simptoma koje sa sobom nosi multipla skleroza. 

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Ključne riječi

Komentara 2

BO
bolnaistina
16:45 04.07.2019.

Godinama montiram tuš kabine, i nikad nitko mi se nije požalio ds se ozljedio, ona je izrađena od kaljenog stakla i puca u milion mali komadićaka, debljine 6, 8 mm. deblje staklo kvalitetnija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije