Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZNAKU BAYWATCHA

Kultni crveni badić ponovo hit na plaži

18.07.2017.
u 08:38

Film ''Spasilačka služba'' napunio je kinoblagajne, a crveni kostim koji je proslavio Pamelu Anderson ponovno je postao omiljen

Brojne poznate dame ovog su se ljeta odlučile za jarkocrveni jednodijelni badić. Australska ljepotica Nicole Kidman u crvenom kupaćem kostimu krasi naslovnicu novog broja časopisa Love. Morat ćemo pričekati 24. srpnja da bismo doznali kakve su ostale fotografije, no prekrasna Nicole otkrila je da su vrlo provokativne i da je samu sebe iznenadila koliko se opustila na snimanju.

Poznate domaće dame s oduševljenjem su prihvatile novi ljetni trend, a u njemu posebno uživa voditeljica Antonija Stupar Jurkin. Osim crvenog badića, Antonija na fotografiji u ruci drži plutaču te je u opis stavila hashtag “Baywatch” otkrivajući inspiraciju za fotografiju. Pobjednica četvrte sezone emisije “Tvoje lice zvuči poznato” Nives Celzijus u crvenom je badiću, u kojem je naglasila obline, opasna konkurencija Pameli Anderson.

Sličnim kupaćim kostimom nedavno se pohvalila i Maja Šuput pozirajući pokraj bazena ostavljajući pritom bez daha sve koji su se zatekli u njezinoj blizini. Komičarka Andrea Andrassy na Instagramu je čak rekreirala poznatu scenu iz spomenutog filma trčeći u crvenom badiću niz pješčanu plažu Lanikai na Havajima.

Komentara 1

DU
Deleted user
09:33 18.07.2017.

Zašto ne napišete koje je kultne naočale u Wimbledonu nosio Marić? To nas čitatelje više zanima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije