Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - peci!

Barbara Nola: Moram priznati da me malo hvata trema od žirija!

Foto: RTL
1/4
14.12.2017.
u 16:14

U četvrtak navečer na set RTL-ovog humanitarnog showa „Tri, dva, jedan – peci! stigli su novi natjecatelji, sve redom poznate osobe iz javnog života.

Na set specijalnog izdanja slastičarskog showa 'Tri, dva, jedan – peci!' stigli su novi zvjezdani natjecatelji, željni novog iskustva i znanja, ali u strahu da će im trema zbog susreta sa Špičekom „pojesti jezik“.

U četvrtak navečer na set RTL-ovog humanitarnog showa „Tri, dva, jedan – peci! stigli su novi natjecatelji, sve redom poznate osobe iz javnog života. Glumica Barbara Nola kuhat će u paru s kćerkom Marom, Bojan Jambrošić s prijateljicom i kolegicom pjevačicom Kim Verson, Žanamari Perčić u pomoć pri pečenju slastica pozvala je supruga Marija, a glumica Nela Kocsis svoju prijateljicu, PR stručnjakinju Snježanu Mehun.

Zadatak natjecatelja je pripremiti dvije vrste muffina, za što imaju 60 minuta vremena. Prvi dio tog zadanog vremena 'otišao' je na zabavne trenutke poput nesporazuma kod vaganja namirnica i čitanja recepta. No, zabava brzo splašnjava kada im u posjet dođu članovi žirija s raznim pitanjima o pripremi tih slasnih zalogajčića. Zajedno sa slastičarkom Anom Marcelić prošetat ćemo setom i iznenaditi se koliko je natjecatelje strah komentara žirija.

1/10

„Moram priznati da me malo hvata trema. Fućkaš ti kamere kad si u ulozi! To već toliko dugo radim da me trema i prošla… Ali, ovo je jedna nova kategorija! Imam tremu i kad me netko gleda dok kuham, a kamoli da mi netko nešto govori dok kuham“, iskreno priznaje Barbara.

„Lijepo je vidjeti glumce i pjevače da su uplašeni kuhanja i žirija. Ali to je samo prvi dan, dok se ne naviknu…“, kratko je komentirao Tomislav Špiček tu zbunjenost kandidata.

Bez obzira na strah od žirija i ocjena, natjecatelji su itekako motivirani, imaju odlične namirnice, dobre recepte i dovoljno vremena za pripremu sočnih i ukusnih muffina. Tko će uspjeti napraviti kolačiće za prste polizati? Doznat ćemo večeras u novoj epizodi humanitarnog izdanja slastičarsko-natjecateljskog showa „Tri, dva, jedan – peci!“ u 21:40 sati na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije