Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
havana club

Barbara Radulović i Ana Herceg rasplesale Stross u ritmu salse

Havana Mojito
Foto: Promo
1/4
17.07.2014.
u 11:53

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog „People Dancing in the Street“ projekta, salsa ritmovi su se vratili i rasplesali užarene zagrebačke ulice. Mnogobrojni posjetitelji su uz Havana Club, ples i glazbu uživali u dijeliću kubanske kulture i legendarnim koktelima u samom centru Zagreba.

U sklopu popularnih večeri Ljeto na Strossu ovaj tjedan Havana Club je održao Mojito Embassy zabavu.

Zaljubljenici u salsu, kao i oni koji su htjeli provesti drugačiju i egzotičnu večer, imali su priliku prisustvovati zanimljivom plesnom natjecanju koje su otvorili pobjednica showa Ples sa zvijezdama, Ana Herceg i njezin partner ove večeri Marko Brković.

„S obzirom da nam je svima Južna Amerika ipak malo predaleko, odlučili smo Havanu dovesti k nama i napraviti pravi kubanski ugođaj u srcu Zagreba. Prošle godine smo napravili nešto originalno, prolaznici su nam se spontano priključivali i plesali s nama, a ove godine nastavljamo u istom tonu“, rekla je Ana Herceg.

Foto: Promo

Još jedna vrsna plesačica i pobjednica showa Ples sa zvijezdama Barbara Radulović sudjelovala je u posebnom svojstvu, kao domaćin večeri. Plesači su jedva dočekali pokazati svoje umijeće i čim je označen početak svojim su umijećem dodatno zagrijali ionaku vruću zagrebačku noć. Plesni par koji je najviše impresionirao žiri izazovnim pokretima, Havana Club je nagradio putovanjem na Salsa Beach Splash festival u Šibeniku gdje će dva dana uživati u neprekidnom plesu i druženju.

Barbara Radulović je podijelila kako se od nastupa u poznatom showu nije stigla baviti plesom koliko bi željela pa joj ju je iz tog razloga oduševila ideja pretvaranja gradskih ulica u plesni podij. „Voljela bih da sam u showu imala prilike se okušati u salsi, ali kako ona nije bila na repertoaru Havana Club mi je omogućio jedinstvenu priliku da u ležernom i zabavnom okruženju napravim prve korake u ovom divnom plesu.“ rekla je Barbara.

Za osvježenje su se pobrinuli Havana Club i koktel majstori koji su za sve prisutne pripremali koktele spravljene od ovog vrhunskog kubanskog ruma. Nakon par gutljaja, posjetitelji su uz vruće ritmove benda Cuban Service uživali još dugo u noć.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije