Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odaberite omiljenu kombinaciju

Bilo je tu svega: Koja dama je vaša favoritkinja na trećoj večeri Fashion.hr-a?

fashion.hr
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/15
19.03.2015.
u 22:22

Ovog puta pozornost su plijenile mama i kćer Vanja i Nina Mamić, kao i Ivana Delač Đolo u društvu prijateljica i Miss Universe Ivane Mišure

I treća večer Bipa Fashion.hr-a na Zagrebačkom velesajmu okupila je respektabilan broj poznatih dama.

Ovog puta pozornost su plijenile mama i kćer Vanja i Nina Mamić, kao i Ivana Delač Đolo u društvu prijateljica i Miss Universe Ivane Mišure.

Sjajno se zabavljala i Indira Levak u društvu Ane Begić. Ipak, sve pohvale zaslužuje prekrasna Anja Alavanja, koja i u trudnoći izgleda izvrsno. Odjenula je crnu haljinu zanimljivog kroja i zablistala.

>>Ženstvenost eNVy room kolekcije ovog je puta tamnija i mračnija nego ikada

>>Uz meksičku glazbu i Elfse počeo Bipa Fashion.hr

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:53 20.03.2015.

Sneki ♡

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije