Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi modni brand

Bivša i sadašnja Miss zablistale na otvorenju trgovine

comma
Foto: PR Foot
1/9
26.09.2014.
u 11:55

U četvrtak je predstavljanjem najnovije kolekcije otvorena nova trgovina poznatog modnog branda Comma...

U četvrtak je predstavljanjem najnovije kolekcije otvorena nova trgovina poznatog modnog branda Comma.

U ugodnom ambijentu moderno uređene trgovine u City Centru One West u modnoj reviji ovog njemačkog brenda uživale su brojne poznate osobe: Korana Gvozdić, Ecija Ivušić, Renata Sopek, Tihana Harapin Zalepugin, Alma Bukvić, Ivana Delač Đolo, Ivana Mišura, Ivana Bilandžija Billy. Omiljeni brand svjetskih trendseterica u Hrvatskoj je dobro poznat, a vjerne obožavateljice sad imaju još jednu adresu na kojoj mogu potražiti vrhunski dizajn.

Odjeća branda Comma poznata je po elegantnim krojevima, kvalitetnim materijalima proizvedenima u Europi i modernom dizajnu. Svakoga mjeseca u trgovinu stižu nove kolekcije koje se međusobno nadopunjuju. Žensku poslovnu odjeću upotpunjuje posebna linija Designers Choice by Comma, a linija Casual Identity fokusira se na mladu modernu ženu. Tako Comma nudi odjeću za žene koje mogu nositi u svim prilikama, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, za sve prigode. Bogatu ponudu nadopunjuju torbice i modni dodaci.

Foto: PR Foot

>>Seksi Miss Universe Ivana Mišura nikad nije bila ljepša!

>>Crveno, bijelo i crno: Ana, Ivana i Sementa zasjenile manekenke na reviji

Komentara 1

SE
sestrićna
12:18 26.09.2014.

ova debela u crnom i moda :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije