Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vožnja

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' nakon 10 godina opet uživa u ovome

Foto: Instagram
1/8
04.03.2019.
u 14:14

Nina Martina Korbar pohvalila se kako je uspjela odvoziti čak 22 kilometra na biciklu i oduševila je mnoge obožavatelje. Nije odnijela pobjedu u showu "Život na vagi", ali je izgubila preko 60 kilograma.

Zagrepčanka i bivša kandidatkinja „Života na vagi“ Nina Martina Korbar (25) po prvi put nakon deset godina je sjela na bicikl, a time se pohvalila svima na društvenim mrežama.

– Vozim bicikl nakon deset godina. – napisala je ona na Instagramu i objavila fotografije s vožnje.

Pohvalila se kako je uspjela odvoziti čak 22 kilometra i oduševila mnoge obožavatelje. –Svaka ti čast, izgledaš predobro. – samo je jedan od mnogih komentara Nininih vjernih fanova. Nije odnijela pobjedu, ali je u showu izgubila preko 60 kilograma. Po izlasku iz showa, nastavila je marljivo vježbati te snimke iz teretane redovito objavljuje na društvenim mrežama.

- Na tvoj rezultat se samo može reći svaka čast. Takva ljepotica se skrivala iza svih onih kila. Sva sreća pa se to promjenilo. Samo tako naprijed. – napisala joj je pratiteljica na Instagramu koja prati njezine treninge. Zbog njezine velike transformacije često ju pitaju o problemu s viškom kože. 

Nedavno je priznala da ima problema s određenim dijelovima tijela, pogotovo s kožom na trbuhu. -Imam još određeni broj kilograma koji trebam skinuti pa će mi i tu otići malo trbuha, ali mislim da ga neću moći dovest u red bez operacije. Ne opterećujem se ni s viškom kože, ni sa strijama, ni s celulitom.- tvrdi Nina Martina.

Nakon završetka showa, finalisticu je zapratilo nekoliko tisuća ljudi na društvenim mrežama gdje ih redovito informira o svojoj prehrani i vježbanju. Svoje pratitelje potiče da rade na sebi, ignoriraju loše komentare i ogovoaranje te da se pobrinu da budu zadovoljni sami sobom.

 

 

Komentara 4

Avatar BilanMandić
BilanMandić
14:58 04.03.2019.

Ova će još malo pa nastupati u "zvijezde" pjevaju...

MA
Makss
21:13 04.03.2019.

Dobra bulja 😋

BA
bazinga
20:52 04.03.2019.

Činimo se da je to reklama za proizvođača bicikla,taj teret nemože svaki ponijet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije