Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LIJEPO NAM JE'

Boris Novković u sretnoj je vezi s 25 godina mlađom studenticom

Boris i Iris u društvu Miroslava Blaževića
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
30.05.2018.
u 11:09

Boris i Iris došli su na pretpremijeru dokumentarnog filma 'Vatreni', a često ih se može vidjeti u šetnji sa psima

Boris Novković u sretnoj je vezi s atraktivnom studenticom modnog dizajna Iris Volf (24). Pjevač je za Story.hr priznao da je u vezi s 25 godina mlađom djevojkom nakon što je s njom došao na pretpremijeru dokumentarnog filma ''Vatreni'',  koji govori o osvajanju brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu 1998. u Francuskoj.

– Iris i ja smo u vezi, lijepo nam je – rekao je Novković. Inače, par se često može vidjeti kako uživa u šetnji sa svojim četveronožnim ljubimcima. Boris ima jednog psa, a Iris je udomila dva. Pjevaču se, među ostalim, i svidjela ljubav prema životinjama mlađahne manekenke agencije Midikenn koja je 2015. proglašena najseksepilnijom Hrvaticom.

 

📸 @midikennzagreb @geepsee

A post shared by Iris Volf® IV (@illuminaughty52) on

 

Novković se u listopadu razveo od treće supruge Ines Katić, a početkom godine bio je u vezi s defektologinjom i članicom plesnog ansambla Komedije Anom Hanić. No, razišli su se nakon puta u Dubai i Kanadu. Boris je tada kazao kako je romantična osoba i kako i dalje vjeruje u ljubav.

 

#beachtime 😋

A post shared by Iris Volf® IV (@illuminaughty52) on

Boris i Iris u društvu Miroslava Blaževića
1/6
Ključne riječi

Komentara 10

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
11:20 30.05.2018.

Meni se čini da je on zadnjih više godina upao u krizu srednjih godina koju pokušava anulirat šiljeći mlađahne koke! Nije to zaljubljenost neg napaljenost a to je legitimno samo treba prave stvari nazvat pravim imenom :)

DS
ds
11:28 30.05.2018.

Sretnoj vezi?On je vec bio u puno "sretnih"veza.On je sve samo ne sretan.Ne dao mi Bog ravu srecu.

DU
Deleted user
11:41 30.05.2018.

Ovaj ima puno "sreća" svaka mu traje ko Štefu plaća od 1 do 15.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije