Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalio se

Borna Ćorić ovom fotkom potaknuo glasine da je opet zaljubljen

Borna Ćorić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.06.2017.
u 17:09

tenisač je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je u društvu sestre i njene prijateljice i uz fotografiju je napisao: Moje dvije ljubavi

Prije šest mjeseci naš tenisač Borna Ćorić prekinuo je vezu s Valentinom Miletić, a sada je objavom jedne fotografije na Instagramu potaknuo glasine kako je opet zaljubljen.

Tenisač je na svom profilu na ovoj društvenoj mreži stavio fotografiju na kojoj je u društvu sestre i još jedne djevojke, a u potpis pod fotografiju je napisao: Moje dvije ljubavi.

Djevojka koja je bila u društvu Borne i njegove sestre je Tea Lončar, studentica Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta i dobra prijateljica Bornine sestre. Kada je prekinuo sa šest godina starijom Valentinom tenisač je s društvenih mreža izbrisao sve njihove zajedničke fotografije.

 

 

 

#malomizasricutriba #petargraso #mojedvijeljubavi @brunacoric8 @tea_loncar 😎😎😎😎

A post shared by Borna Coric (@bornacoric) on

 

 

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
17:23 05.06.2017.

Njemu jadnom je sigurno jako teško naći curu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije