Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idiličan odmor

Mnogi mu zavide! Pogledajte kako Borna Ćorić puni baterije prije odlaska u Portland

Borna Ćorić
Foto: Instagram
1/7
11.07.2016.
u 10:48

Idiličnim odmorom Borna se pohvalio na svom Instagramu. "Jedna od jučer, punjenje baterija prije dugačkog puta", napisao je Borna u opisu fotke koja je oduševila njegove obožavatelje

Mladi tenisač Borna Ćorić prije odlaska Davis Cup reprezentacije u Portland baterije je napunio u društvu svoje nježnije polovice, djevojke Valentine Miletić

Idiličnim odmorom Borna se pohvalio na svom Instagramu. "Jedna od jučer, punjenje baterija prije dugačkog puta", napisao je Borna u opisu fotke koja je oduševila njegove obožavatelje. 

Atraktivna Valentina oduševila je izgledom u kupaćem kostimu pa su mnogi zasigurno pozavidjeli Borni na ljepotici koju ima uz sebe. 

Par je nedavno proslavio prvu godišnjicu veze, a koliko uživaju zajedno ne skrivaju od javnosti pa na svojim društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije. Inače, Bornu uskoro očekuje i odlazak u Rio de Janeiro na Olimpijske igre, a s obzirom da ga Valentina inače prati na mečevima nije isključeno i da će ona s njim otputovati u Brazil kako bi mu pružila podršku s tribina.

 

Jedna od jucer, punjenja baterija prije dugackog puta😎 @valentina13_ ❤️

Fotografiju objavljuje Borna Coric (@bornacoric)

 

Ja san rojen da mi bude lipo😎👩‍❤️‍👩🐋🐠🍀☀️🍉🏊🏻🚣❤️ @valentina13_

Fotografiju objavljuje Borna Coric (@bornacoric)

 

1 year with my baby❤️❤️ @valentina13_

Fotografiju objavljuje Borna Coric (@bornacoric)

>>Borna s djevojkom Valentinom roni na Maldivima i razmišlja o novom treneru

Komentara 22

SE
sesvečan
11:14 11.07.2016.

...mali glumac.....nikakav tenisač.....

ME
melinda
11:17 11.07.2016.

On se bavi tenisom a ona kao i ostale sponzoruse napuce usta sredstvo za rad i love poznate i bogate...Lijepo i najunosnije zanimanje danasnjih mladih djevojaka,koje zanemare skolu i posao, vec se bave lovom na poznate i bogate a emocijecije ljepota su na zadnjemu mjestu....

DU
Deleted user
11:16 11.07.2016.

meni bogme treba psihijatar kad ovo moram pročitati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije