Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat na instagramu

Cigi izvrijeđao Ninu Badrić, a ona mu ovako uzvratila

Foto: Instagram, Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
01.10.2019.
u 15:47

Ovaj put se našalio na račun pjevačice Nine Badrić usporedivši je s preminulom opernom divom Montserrat Caballé, a neki smatraju da je ipak malo pretjerao.

Neven Ciganović ne odustaje od komentiranja slavnih.

Ovaj put se našalio na račun pjevačice Nine Badrić usporedivši je s preminulom opernom divom Montserrat Caballé, a neki smatraju da je ipak malo pretjerao.

 

Foto: Instagram screenshot

Badrić mu nije htjela ostati dužna. Objavila je fotku na kojoj piše 'Ako možeš da staneš u nečije srce nisi debela'. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, na Ciganovićevoj  "tapeti" već su se našle Maja Šuput, Antonija Blaće, Marko Grubnić, a sada je red došao i na Jelenu Karleušu. Neven Ciganović oštro osuđuje modne trendove na domaćoj sceni, a neki su mu poput Karleuše odlučili uzvratiti.

- Samo da znate da su ovog ljeta na svim društvenim mrežama hit ovi slamnati klobuci koji štite cijelu plaću od opasnih UV zračenja, a možete ih nabaviti poput ove 'modne ikone' za svega desetak dolara - komentirao je Neven na društvenim mrežama.

 

 

Ključne riječi

Komentara 50

Avatar comandante
comandante
16:13 01.10.2019.

ovaj je nervozan... naveliko se priča o zabrani plastike

TO
torente
16:04 01.10.2019.

Pa jbt lik slici kao propali abortus, koga on ima kritizirati? Bolje da se javi u tattoo fixers da mu pokusaju popravit tetovaze.

Avatar JustinCase69
JustinCase69
17:02 01.10.2019.

Cigiplastik se našao komentirati druge..dno dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije