Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANA LOVRIĆ

Nisam u Coloniju došla da bih bila Indirina zamjena

Ivana Lovrić
Foto: Storypress
1/2
23.06.2017.
u 10:58

Velika mi je čast raditi s Borisom jer zna što radi, inače iza sebe ne bi imao toliko hitova i staža na glazbenoj sceni

Ivana Lovrić, nova pjevačica Colonije, 25-godišnja je Drnišanka koja je u Zagreb došla na studij elektrotehnike, gdje je od statusa prvostupnika dijeli samo završni rad. 

Uz to pjeva, i to od malih nogu, nastupa na glazbenim festivalima te svira gitaru, a tijekom djetinjstva završila je i osnovnu glazbenu školu. Prvu veliku priliku dobila je kada ju je Luka Nižetić izabrao da s njim otpjeva duet „Nek padne mrak". 

Nakon odlaska Indire Levak iz Colonije, postala je dio benda koji je gorljivo slušala u osnovnoj školi.

– Imala sam obožavateljsku fazu Colonije u osnovnoj školi i sve njihove CD-ove, a sada sam njihov član, što je doista neobično. Bend čiji sam bila fan sada je moj. Mama mi i danas katkada kaže kako sam je znala živcirati zbog preglasnog slušanja Colonijinih pjesama – smijući se prisjeća se Ivana.

– Bližnji su iznenađeni i uzbuđeni zbog novosti u mome životu, a naročito tri mlađe sestre. Njima je to vrlo zanimljivo – priznaje Ivana. 

Njezino poznanstvo s Borisom Đurđevićem, producentom i osnivačem Colonije, nije duga vijeka. Vidjeli su se samo dvaput zbog eventualne suradnje prije nego što joj je ponudio angažman u Coloniji

– Šokirala me vijest o Indirinu odlasku, a zatim je uslijedio drugi šok kada mi je Boris ponudio suradnju. Odmah sam pristala jer je to ponuda koja se ne odbija. Iako, to ne sliči meni jer sam prilično neodlučna osoba. Otprije sam htjela surađivati s Borisom radi ostvarivanja samostalne karijere, ali ovako je ispalo još bolje. U svakom slučaju, velika mi je čast raditi s njim, on je za Coloniju napravio više od 150 pjesama, a od toga su barem 50 veliki hitovi – smatra Ivana. Omiljene Colonijine pjesme su joj „Za tvoje snene oči", „Budi mi zbogom", „Mirno more" i „Fjaka". 

S Borisom je već snimila pjesmu, a sada slijede nastupi. O prvim koncertima i sudu javnosti o novoj pjesmi te o tome što će je publika neizbježno uspoređivati s Indirom, Ivana nastoji što manje razmišljati i zamarati se. 

– Sigurno će na početku biti uspoređivanja, ipak sam za širu javnost novo lice, ali to me ne straši. Iskreno, ne želim i ne bih voljela biti ničija zamjena, nego biti svoja i sve izvesti na svoj način. Inače sve ovo u što sam se upustila ne bi imalo smisla – hrabro zaključuje nova pjevačica Colonije.

Komentara 2

Avatar megatronman
megatronman
14:48 23.06.2017.

Ma da. Logika se uči u trećem srednje. Ah da, to si preskočila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije