Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna večer

Dodijeljene prestižne nagrade Elle Style, a svi su zurili u Jelenu Veljaču

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/15
24.10.2018.
u 11:17

Najbolji dizajner ove godine je Ksenija Vrbanić, a najbolji mladi dizajner Marija Kulušić. Ikonom  stila proglašena je Ljupka Gojić Mikić, dok je umjetnik godine Zlatan Vehabović.

U hotelu Esplanade okupila su se mnoga poznata lica jer je osim dodjele prestižne nagrade ovo bila i prilika za proslavu 16. rođendana magazina Elle.

Najbolji dizajner ove godine je Ksenija Vrbanić, a najbolji mladi dizajner Marija Kulušić. Ikonom stila proglašena je Ljupka Gojić Mikić, dok je umjetnik godine Zlatan Vehabović. Nagradu za novo lice, koje ćemo zasigurno rado pratiti, dobila je Karla Šekerija (Talia Model), a najbolji model je Matea Brakus (Colors Model Management).

Nagradu Elle Decoration za dizajn interijera ovaj put je dobio Studio Geci (za boutique hotel Melegran). Talent godine je Tihana Lazović, a nagradu za fashion influencera dobila je naša poznata manekenka Lidija Lešić. Nagradu za životno djelo osvojile su profesorice Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu, Jadranka Bačić i Zlatka Mencl.

1/15

 

Chefica Ana Grgić pobrinula se za nezaboravan gastronomski događaj, a čuveni pariški fashion DJ Stephane Pompougnac birao je glazbu. Naime, on često pušta glazbu na revijama najpoznatijih modnih brendova kao što su Gucci i Saint Laurent. 
Voditelji Judita Franković i Petar Atanasoski uručili su nagrade Elle Style Awards pobjednicima u deset kategorija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ROYALS #ellefashionawards #fashionisourfashion (and we kind of invented it) #goodnightzagreb🌙

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

 

Jelena Veljača na Instagramu se pohvalila društvom i modnom kombinacijom, a na Facebooku je izjavila kako joj je modna inspiracija bila upravo - Madonna. 

Foto: Facebook screenshot

Ostali probrani uzvanici, koji su se uživali u ovoj posebnoj večeri i ekskluzivnom ozračju hotela Esplanade bili su Đurđa i Lada Tedeschi, Jadranka Sloković, Jelena Veljača, Ante Vrban, Nenad Sovilj, Joško Lokas, Nevena Rendeli Vejzović, Ecija Ojdanić, Anamarija Brkić, Morana Saračević, Martina Čičko Karapetrić, Iva Šulentić, Mare Milin, Marija Bišćan, Vedrana Ergić, Aleksandra Dojčinović te mnogi drugi.

Pogledajte video atmosfere s ovog ekskluzivnog eventa:

Komentara 2

BL
bla3108
12:49 24.10.2018.

kad ima vece oci od mozga...u takav fenomen prirode bi svatko buljio

AR
Artukovic
11:29 24.10.2018.

Svi su buljili u srpsku radodajku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije